0786 910 643

office@oanceacontabilitateaudit.ro

 Str. Șoimăreștilor nr.36-38

 Sector 1 - Bucuresti

09:00 – 18:00 

Luni - Vineri

Solicită o consultare

Termeni și Condiții

Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea și folosirea informatiilor prezentate pe site-ul http://www.oanceacontabilitateaudit.ro,  implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

S.C. "OANCEA EXPERT CONTAB" S.R.L. isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, S.C. "OANCEA EXPERT CONTAB" S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor fara a anunta in prealabil.

Preturile si disponibilitatea serviciilor prestate de catre S.C. "OANCEA EXPERT CONTAB" S.R.L. pot suferi modificari ulterioare. Confirmarea serviciului si a pretului este efectuata doar dupa procesarea acesteia de catre S.C. "OANCEA EXPERT CONTAB" S.R.L.

Tot continutul site-ului http://www.oanceacontabilitateaudit.ro este proprietatea S.C. "OANCEA EXPERT CONTAB" S.R.L.  si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al S.C. "OANCEA EXPERT CONTAB" S.R.L. a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente nu poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare. Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta la office@oanceacontabilitateaudit.ro .

http://www.oanceacontabilitateaudit.ro isi propune sa informeze utilizatorii prin intermediul unor articole practice. Cu toate acestea insa, toate informatiile, sfaturile sau orice alte date cuprinse in http://www.oanceacontabilitateaudit.ro sau in orice alt produs care este realizat si promovat de http://www.oanceacontabilitateaudit.ro nu reprezinta activitate de consultanta juridica.

Informatiile noastre sunt realizate pentru situatii standard si nu sunt adaptate situatiei dvs. particulare. De aceea, va recomandam sa apelati la consultantii nostri pentru situatia dvs. particulara, sa cereti parerea unui contabil care cunoaste in detaliu activitatea dvs.

S.C. "OANCEA EXPERT CONTAB" S.R.L. nu poate fi facut raspunzator in nici o masura, pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de  http://www.oanceacontabilitateaudit.ro

Confidentialitate

S.C. "OANCEA EXPERT CONTAB" S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor; http://www.oanceacontabilitateaudit.ro  si  S.C. "OANCEA EXPERT CONTAB" S.R.L. se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, serviciile, oferta si politica firmei.

http://www.oanceacontabilitateaudit.ro si  S.C. "OANCEA EXPERT CONTAB" S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul http://www.oanceacontabilitateaudit.ro  adresa sa de email sau numarul de telefon poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a http://www.oanceacontabilitateaudit.ro . Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic sau prin e-mail.

S.C. "OANCEA EXPERT CONTAB" S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori sau eventuale probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiuni ale unor terte persoane.

Date firma

S.C. "OANCEA EXPERT CONTAB" S.R.L.

Sediu social : Sat. Badeni, Com Stoenesti, Nr. 73A, Et. 2, Jud. Arges

Numar de ordine in registrul comertului: J03/113/2012

Cod unic de inregistrare: 29581971

http://www.oanceacontabilitateaudit.ro