Cine suntem

Suntem o echipă formată din oameni tineri profesioniști și ambițioși, activăm pe piața din România de aproape 14 ani în domeniul financiar contabil. Suntem specializați în furnizarea serviciilor de audit și contabilitate, aspectul principal fiind calitatea serviciilor. Ajutăm clienții noștri să-și atingă ambițiile și să-și dezvolte un mediu de afaceri stabil şi de succes, oferindu-le sfaturi profesionale bazate pe experiența reală a companiei. Noi vă scutim de nervi, timp pierdut si lupta cu birocrația prin garantarea serviciilor oferite!

 • Oancea Florin

  CFO

  Sunt o persoană ambițioasă, care am crezut de la începutul fondării "Oancea Expert Contab" că va progresa de la an la an. În prezent am ajuns sa fim un grup de experți în domeniul financiar contabil, format din 3 societăți - Oancea Expert Contab, Oancea Contabilitate Audit și General Business System - ultima activează in Republica Moldova. Avem birouri de lucru nu numai în București, dar și la Câmpulung Muscel, cât și în Republica Moldova. Întotdeauna am crezut în ceea ce am făcut, chiar dacă mi se spunea că acel lucru este imposibil. Dacă într-adevar vrei să faci ceva, crede în ideile tale și nu permite nimănui să iți spună să nu faci ceea ce ți-ai propus să faci, meriți să fii fericit și cu siguranță vei avea succes.

   
 • Oancea Nadia

  Office Manager

  Statisticile arată că atunci când clienții se plâng, managerii ar trebui să fie încântați. Un studiu făcut recent a arătat că 95% dintre clienții care au o nemulțumire, devin clienti fideli dacă nemulțumirea lor este rezolvată bine și repede, chiar daca nu este în favoarea lor. Astfel clientul nemulțumit pentru noi reprezintă o opurtunitate mai mare de afaceri.

   
 • Vișoiu Iuliana

  Inspector HR

  Activez în cadrul companiei încă din 2014. Mereu am avut încrederea în colegii mei, toți fiind dedicați în ceea ce fac și avînd scopuri comune pentru a crește în companie, atingînd un nivel înalt de profesionalism. De aceea nu trebuie subestimat niciodată puterea unui grup mic de oameni, pentru ca ei pot valora mult mai mult, dacă fiecare iși face munca cu multă dedicație și pasiune.

   
 • Ghinete Anda

  Responsabil CP

  Pentru a-și menține competitivitatea și a se dezvolta eficient orice companie are nevoie de un management corect și abilitatea de a se adapta la instabilitatea infrastructurii pieței. Aceasta poate fi obținut cu ajutorul resurselor interne ale companiei sau, în cazul lipsei acestora, beneficiind de servicii de consultanță.

   
 • Gîță Mihaela

  Responsabil CP

  Succesul nu este un rezultat al unei acţiuni individuale, ci al unui şir lung de eşecuri din care fiecare dintre noi învață. Putem spune că eşti un om de succes, doar în momentul în care te uiţi în spatele unei vieţi întregi şi doar dacă ai lăsat ceva în urma ta. Nu poţi să te intitulezi de succes foarte devreme în viaţă pentru că nu ştii ce-ţi rezervă viaţa în continuare. Descurajarea și eșecul sunt două din cele mai sigure trepte spre succes.

   
 • Enaru Alisa

  Responsabil CP

  Făcând ceva și obținând un rezultat greșit este mai productiv decât să nu faci nimic. Orice reușită are o urmă de eșec în spatele ei și orice eșec te conduce spre bine. Vei ajunge să regreți mai mult lucrurile pe care nu le-ai făcut, decât pe cele pe care le-ai făcut. Totuşi cel mai bun lucru pe care îl poți face este să îl faci bine şi cu dedicaţie, iar cel mai rău lucru pe care îl poți face este să nu faci nimic.

   
 • Cimpoeș Iuliana

  Responsabil CP

  Lucrurile de care ne temem cel mai mult intr-o companie, îndeosebi la început de activitate, sunt fluctuațiile, instabilitatea sau nesiguranța în ceea ce faci. Doar datorită forței grupului, comunicarea și a lucrului în echipă am devenit an cu an tot mai buni. Acestea sunt principalele surse ale creativității.

   
 • Casian Oxana

  Responsabil CP

  Motivul pentru care mulți dintre noi nu reușesc să progreseze este pentru că văd trecutul ca fiind mai bun decât a fost, prezentul mai rău decăt este și viitorul mai puțin bun decât va fi. Ca să ai succes trebuie să privești doar inainte și dacă ai un scop bine determinat cu siguranță vei reuși să faci tot ceea ce ți-ai propus.

   
 • Ciubuc Andreea

  Specialist SIG/IT

  Orice afacere de succes are două puncte de reper importante - marketingul și inovația. Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să fii atent la tot ceea ce se întâmplă în jurul tău şi în domeniul în care activezi, pentru că ideile inovative pot să apară acolo unde te aştepţi mai puţin. Primul loc în care trebuie să cauţi idei noi, competitive, pentru o afacere este chiar în companie. Investește ca să progresezi.

   
 • Darie Cristina

  Responsabil CP

  Mulți renunță la visurile lor atunci cand aproape le-au îndeplinit. Eu dimpotrivă am luptat, prin eforturi energice, pentru a-mi atinge scopul. Pentru a realiza lucruri mari trebuie să și visăm, nu numai să facem. Trebuie să și credem, nu numai să plănuim.

   
 • Braga Delia

  Responsabil CP

  Dacă compania este în creștere, planifică activități noi sau în general, dacă intenționează schimbări majore, atunci aveți nevoie de un contabil bun. În primul rând, contabilul bun cunoaște mai bine contabilitatea decât un contabil, deoarece el tinde ca compania să nu cheltuie nici un ban în plus. Astfel succesul este garantat!

   
 • Braga Amalia

  Responsabil CP

  Un expert contabil va calcula exact câte impozite trebuie să plătească compania. El nu se teme de controalele fiscale, el știe că controlul fiscal presupune și drepturi, nu doar obligații, prin urmare el va apăra interesele companiei. Va putem oferi nu doar informații exacte, dar și va anticipa rezultatele unor acțiuni viitoare.

   
 • Janina Soare

  Auditor Intern

  Succesul nu este un rezultat al unei acţiuni individuale, ci al unui şir lung de eşecuri din care fiecare dintre noi învață. Putem spune că eşti un om de succes, doar în momentul în care te uiţi în spatele unei vieţi întregi şi doar dacă ai lăsat ceva în urma ta. Nu poţi să te intitulezi de succes foarte devreme în viaţă pentru că nu ştii ce-ţi rezervă viaţa în continuare. Descurajarea și eșecul sunt două din cele mai sigure trepte spre succes.

   
 • Paun Denisa

  Responsabil CP

  Zi de zi suntem înconjurați de soluții simple, poate chiar evidente, care te pot ajuta sa îți majorezi venitul, puterea și succesul. Trebuie doar să le vezi şi să ei deciziile potrivite la timpul potrivit. Uneori în viaţă ai o şansă de care trebuie sa nu o ratezi si sa profiţi de ea la maxim.

   
 • Grosu Elena

  Responsabil CP

  Promovarea unui business este o provocare constanta pentru intreprinzatori, cu atat mai mult daca au o afacere locala. Orice afacere trebuie sa se adapteze noilor tendinte de marketing, chiar daca observi ca vanzarile se afla in crestere, este bine totusi sa ai mereu o strategia de marketing bine pusa la punct. Promovarea constanta te ajuta sa ramai in fata competitorilor si sa te bucuri de succes pe viitor.