Cum am început

Suntem o companie cu oameni profesioniști, dedicați în totalitate domeniului financiar contabil. Activam de aproape 14 ani pe piața din România, cât și în țara vecină - Republica Moldova. În prezent am ajuns sa fim un grup de experți în domeniul financiar contabil, format din 3 societăți - Oancea Expert Contab, Oancea Contabilitate Audit și General Business System. Avem birouri de lucru nu numai în București, dar și la Câmpulung Muscel, cât și în R. Moldova. Am început activitatea încă din 2006, si doar datorită ambiţiei, încrederii în forţele proprii şi iniţiativei, am construit o echipă de oameni dedicaţi profesiei în cele patru puncte de lucru unde activăm.

 •  

  Fondare

  Un grup de tineri și în același timp prieteni, înființează societatea SC General Business Group SRL cu sediul în București. Cei patru asociați sunt - Oancea Florin, Coriu Andrei, Ionașcu Ionuț și Morcov Daniel. Societatea la început având o colaborare doar pe parte de consultanță cu o societate de HR. În următorul an asociații Coriu Andrei, Ionașcu Ionuț și Morcov Daniel cedează toate acțiunile societății către asociatul Oancea Florin - Directorul Financiar al companiei, acesta la doar 24 de ani devine asociat unic. Tot in 2007 societatea este nevoită să angajeze în vederea menținerii colaborarii cu firma de HR.

  2006

 •  

  Primele creșteri înregistrate

  În următorul an societatea înregistrează o creștere a încasărilor față de anul anterior cu aproximativ 28%, dar sumele ramân înca la nivel redus deoarece timpul alocat dezvoltării este limitat.

  2008

 •  

  Biroul de la Stoenești

  În anul 2009 societatea își propune să înceapă o dezvoltare mai rapidă și pentru acest fapt deschide un birou în localitatea Stoenești - județul Argeș. Astfel echipa se mărește având trei angajați. Finalul anului 2009 este unul în care se întrerupe colaborarea cu firma de HR.

  2009

 •  

  Fondare Oancea Contabilitate Audit

  Anul urmator este momentul în care se pun bazele companiei SC ”General Business Group” SRL, care ulterior se va transforma în SC ”Oancea Contabilitate Audit” SRL, compania în care acționari sunt Oancea Florin si Oancea Nadia. 2010 a fost anul în care am avut un declin al veniturilor și încasărilor cu aproximativ 8% față de anul 2009, dar este totuși anul in care se pun bazele unor noi colaborări.

  2010

 •  

  Fondare Oancea Expert Contab

  Urmatorul an este anul în care se înfiinţează firma de contabilitate şi consultanţă fiscală SC "Oancea Expert Contab" SRL, societate care în momentul de faţă are asociat unic pe Oancea Florin. Grupul de companii înregistrează o creştere de 22% faţă de anul anterior, ceea ce arată un potenţial de creştere, mai ales a numărului de clienţi din zona Bucureşti - Ilfov, dar şi dezvoltarea biroului din localitatea Stoeneşti.

  2012

 •  

  Birou Bucureşti

  În anul 2013, grupul de companii îşi mută biroul principal în Bucureşti - sector 1 şi reuşeşte încă o creştere de 20% faţă de anul anterior, iar baza de clienţi se diversifică şi în zona Dâmboviţa şi Argeş. Echipa se mareşte de la an la an, ceea ce arată că suntem pe o pantă crescătoare.

  2013

 •  

  Fondare General Business System

  2014 - este anul în care reuşim să ne extindem în afara României prin constituirea societăţii SC "General Business System" SRL. Această societate îşi desfăşoară activitatea în R. Moldova - oraşul Ungheni ca firmă de contabilitate şi consultanţă fiscală. În acest moment, "General Business System" are patru angajaţi, având parteneri din raioanele învecinate - Ungheni, Nisporeni şi Balţi. Tot anul 2014 aduce o creştere a veniturilor în Romania de 11% comparativ cu anul anterior.

  2014

 •  

  Noul birou din Vespasian - sector 1

  În anii 2015 - 2016, grupul de companii mai face un pas important şi deschide un birou propriu în Bucureşti pe strada Vespasian, unde îşi constituie încă o echipă de lucru. Datorită deschiderii noului birou, 2016 a fost anul care a dus la o creştere substanţială a veniturilor doar în România cu 43% faţa de anul 2015, care la rândul său a înregistrat o creştere consistentă a veniturilor cu aproximativ 35% faţă de anul anterior. La fel 2015 se remarcă prin extinderea echipei de la Stoeneşti cât şi a biroului din R. Moldova.

  2016

 •  

  Extinderea bazei de clienţi

  În următorii doi ani continuă dezvoltarea societăţii nu doar din serviciile de contabilitate, consultanţă şi resurse umane, ci şi din achiziţionarea de spaţii şi închirierea lor. Totodată grupul se remarcă prin extinderea numărului de clinţi în zona Giurgiu - Olt, dar nu reuşeşte o creştere procentuală ca în anii anteriori, reuşind doar 24% comparativ cu 2016, şi 11% în 2018 faţă de 2017.

  2018

 •  

  Biroul de la Câmpulung

  În 2019 societatea doreşte o extindere a activităţii şi face două mişcări foarte importante deschizând al-4-lea punct de lucru în Câmpulung Muscel. Pentru promovare în zona Argeş a sportului, grupul de companii sponsorizează echipa de fotbal AS Contabilitate Stoeneşti - din aceeaşi localitate unde a început dezvoltarea acestora. Deasemenea se înregistrează o creştere substanţială a veniturilor şi încasarilor din 2019 faţă de 2018 cu peste 29%.

  2019

 •  

  Perioada pandemiei Covid 2020-2021

  Începutul de an 2020 a fost unul dificil și cu tot efortul din ultimul trimestru al anului, am încheiat anul cu un regres de 2% comparativ cu 2019. Dar in 2021 a fost mult mai bine și am avut un progres nesperat de 11% comparativ cu 2020. În aceasta perioadă dificilă compania s-a menținut bine, astfel că în birourile grupului de firme de contabilitate din Stoenești, București și cel din Rep. Moldova a fost menținută echipa în jur de 14-15 angajați, fără schimbări esențiale, în dauna crizei economice globale. După ieșirea din această pandemie ne dorim să facem din nou unele modificări de ordin organizatoric, astfel încat compania să aibă un trend crescător!

  2020

 •  

  Noul birou din Șoimăreștilor - sector 1

  În anul 2022 cu toate că am avut instabilitate din punct de vedere al echipei, am reușit o mutare importantă - deschiderea unui alt punct de lucru propriu în București din str. Șoimăreștilor nr. 36-38, Sector 1. Acest nou punct de lucru a dus la o creștere a numărului de clienți pe final de an, creînd astfel o perspectivă bună pentru anul urmator! Putem spune că la nivelul grupului de firme, pentru anul 2021 comparativ cu 2020, am înregistrat o creștere cu 2 cifre, mai exact 10,83%, ceea ce se întîmplă și la nivelul anului 2022 fața de anul 2021, unde creșterea este de 11,04%!

  2022